Blogger Layouts

Syahjacker

Syahjacker

kenapa saya selalu ditipu :(

hmmm di setiap kali aku cube berubah ade je masalah yg datang..ade je halangan yg smpai kat aku :(( entah la..memang takdir hidup ku..tak de sape yg sygg..cume asyik ditipu jew kan :( tape laa...aku harap sgt temui orang yg bole jujur syg kan aku.cintakan aku sepenuh hati dan aku janji akan jaga die elok2 sepenuh nyawa aku.walaupon aku harus tunggu die..jika die syggg cintakan aku ..aku sanggup tunggu.haizz sape la perempuan tu kan ?tak kesah la..tak cantik pon comel pon da cukup bagi aku

Semalam Lepak ngn kawan kawan

wow .1st aku nak ajak  die kuar..tapi die marah2 aku .tapi aku sbr jew..sbb da lama aku tak lepak dgn die..humm..tapi bila aku call die..die suh laki lain angkat konon bf..marah2 aku.perghh.kene main lagi aku....serious do..tahap kesabaran aku da cukup untuk die da cukup..memang arr geram pon ade...:) humm tapi tape la..aku cume nak berkawan  jeww.. huuhu ..thx a lot for you...walau pon aku budak2 tapi aku ade perasaan jgak ..kau buat aku cm ayam2 kau jeww.. huhu..aku tak tau lps ni ape lagi..huhuh.. skrg ni SIAPA YG TAK MATANG???

aku sedar siapa diriku disisimu :((

sy ingat sy nak jumpe awk harini..sy ingat sy nak bagi tau sesuatu.tapi awkk ..kehulu kehilir..awakk suruh sy jalan2 semua..humm tape sy tunggu jugak..sbb sy nak jumpe awk sgt..humm..sbb sy ...humm tade pe la..and dapat ar peluang jumpe awk..pas uh..sy pon tgu member....sy ingat awk bole la tunggu . and awk kata nak jumpe kawan awk..humm pegy la.sy tak kesah..sy tak nak awk marah .sy nak jaga perasaan awkk..humm..pas uh sy contact awk..awk kat mana..awk tak nak bagi tau..awk marah2 sy..kata sy palau awk semua. :( humm..tapi bile u sdr kawan i da nampak u..baru u nak bagi tau u kat mana..and i kejar u..sbb i nak ckp ..tapi bile i smpai ..i tgk u dgn kawan baik i sndiri :( humm terus hilang smgt i..serious time uh aku tak bole nak pk ape.da..humm tgh cube lupekan masalah uh..member aku kata.."syah cube kau tgk uh.. hummm die ngah pegang2 tgn..dibelakang aku ..humm sumpah berkecai hati aku time uhh..mungkin emosi gile.. tetibe jew..lagu dari kedai sblh..tajuk "baik baik syg" haha..tambah lagi buat aku sdh..smpai air mata aku mengalir tetibe..mungkin feeling sgt kot..haha..dgn member aku bole bantai nyanyi..kuat2...humm..tape la.mungkin ade hikmah disebalik semua ini..aku terima dgn redha:) aku harap korang kawan2 tlg aku ..k..aku da cube berubah..tapi keadaan yg memaksa..humm aku selalu buruk dimata kau..aku tau.. aku gagal..bagi kau rasai syg aku beri tu..humm ak harap kau jaga la diri baik2 k kini aku telah sedar semua nye sape diri kau.. hmm

Semua nya telah ternyata skrg :((

sblum pegy sekola tadi aku kol die.. humm rindu la jugak kot.. :) hummm ape yg aku tunjuk semua pada diee.die tak penah rase lgsung ;) nak buat cm mana kan.saya tak layak tok awk. saya tau saya hanya pengemis yg ingin seorang bidadari syurga :) aku redha atas semua yg berlaku ..mungkin ini la pengajaran paling besar dalam Hidup aku.mencintai seorang manusia lebih dari mencintai pencipta kite sendiri ..humm ..aku terima semua takdir ni.aku tak kesa dapat besama kau .yg penting aku tgk kau bahagia dgn die.. da cukup bagi aku rasa bahagia. ;) aku akan selalu doakan kebahagian kau.aku tak penah berdendam dgn kau langsung..;)AMIN JAGA DIRI BAIK BAIK K SYG..:) 

berita yg menyedihkan

bile aku online je tadi..tetibe die kata..syah better u cari gf lain je :(  die kata kat aku..huhu tapi tape.. aku try k tunaikan permintaan kau..ape ape pon aku ucap kan thx pada kau..da buat aku hepy spnjg aku kenal kau:( aku hope kau dptla boy yg bole beri sgalanye  padakauy